Nike W Air Max Genome barely rose / summit white Nike

Nike W Air Max Genome barely rose / summit white

Levný a kvalitní produkt Nike W Air Max Genome barely rose / summit white od značky za akční cenu 4599 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 2 ks
4599 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home

Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync

Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up

Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart

Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

K letošnímu Air Max Day si pro tebe Nike připravil řadu nových siluet a mezi ně patří právě i Air Max Genome. Tento 2000s inspirovaný model vkročil do světa v jemné barevné kombinaci s označením Barely Rose, která se nese ve staro-růžových tónech s bílými elementy. Konstrukce tenisek je tvořená variací materiálů, od bezešvé kůže, přes prodyšnou síťovinu, až po mechanicky odolné umělohmotné detaily. A samozřejmě, ani u tohoto modelu nesmí chybět celoplošná jednotka Air Max umístěna v mezipodešvi, díky které se z tohoto modelu stane ten nejpohodlnější ve tvé letní rotaci. -nízké tenisky -zavazování na tkaničky -gumová podrážka -poutko na patě -pogumovaná špička -jednotka Air Max -Swoosh logo na bocích -vyrobeny z alespoň 20% z recyklovaných materiálů

Perfektní produkt Nike W Air Max Genome barely rose / summit white za skvělou cenu 4599 Kč.
  • Výrobce: Nike
  • :
  • :
  • :
  • pro více informací přejděte do obchodu
Podívejte se také na další položky v našem katalogu. Zásilky nad Kč k vám budou dopraveny BEZPLATNĚ. Přejeme vám spokojenost z výhodného nákupu.

Podobné produkty

Nike W Air Max Genome barely rose / summit white

Další produkty od výrobce

Nike

Nike W Air Max Genome barely rose / summit white od značky Nike - tento artikl je v tento okamžik za bombastickou cenu 4599 Kč. Naše výhodné nabídky čekají právě na vás. Pokud máte rádi bezplatné poštovné, přidejte si do své objednávky zboží za více, jak Kč. Zařaďte se mezi spokojené klienty.

Výrobce nabízí špičkové produkty ve svém oboru. Podívat se na všechny výrobky značky .

Možnosti dopravy a platby

Česká pošta 69 Kč
Zásilkovna 49 Kč
DPD a PPL 79 Kč